Εργαστήρια

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι ο καλύτερος τρόπος προς την προσπάθεια δημιουργίας μια κοινωνικής και περιβαλλοντικής αλλαγής.
Μόνο με την εκπαίδευση της επόμενης γενιάς, εμπνέοντας σεβασμό και αγάπη για τη φύση, θα είμαστε σε θέση να ελπίζουμε σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους μας.
Το Bee Camp είναι ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που βασίζεται στην τέχνη και χρησιμοποιεί τεχνικές μη τυπικής εκπαίδευσης για να ευαισθητοποιήσει για τα περιβαλλοντικά θέματα και να εμπνεύσει τον σεβασμό στους επικονιαστές και τον ρόλο τους στην παραγωγή της τροφής όλων των οργανισμών.

Τα εργαστήρια


Έξι μορφές τέχνης (ζωγραφική, χορός, γλυπτική, θέατρο, μουσική, δημιουργία ντοκιμαντέρ) θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια των εργαστηρίων που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των παιδιών που ζούν και μεγαλώνουν στις πόλεις. Με τη ζωή της μέλισσας ως παράδειγμα, ελπίζουμε να εμπνεύσουμε την κοινωνική αλλαγή και την περιβαλλοντική συνείδηση στους μελλοντικούς πολίτες. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα βιωματικής περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σχεδιασμένο από επαγγελματίες εκπαιδευτικούς- καλλιτέχνες και περιβαλλοντικούς επιστήμονες με σκοπό να συνδέσει τα παιδιά με τη φύση και να εμπνεύσει σεβασμό για το φυσικό κόσμο.

Παιδιά και Φύση


Τα παιδιά είναι πιο ευτυχισμένα, πιο υγιή και πιο δημιουργικά όταν έρχονται σε επαφή με τη φύση!
Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ευκαιρία σε όλα τα παΐδια μέσα από τα εργαστήρια άλλα και τις υπόλοιπες δράσεις του The Bee Camp!